WIE ZIJN WIJ ?


  Rob 


  Jacqueline

Ik ben Rob, 37 jaar , reeds 15 jaar werkzaam in de scheepvaart. Containers en zo. Buiten het werk lekker bezig met outdoorsporten voornamelijk in de Belgische Ardennen. Sporten zoals kayakken, klimmen, mountainbiken en eigenlijk alles wat je kunt doen binnen een outdoororganisatie. De laatste tijd voelde ik mij steeds meer weg zinken in de stroom van kapitaal vergaren, huis kopen meer spullen hebben en meer verdienen. het dagelijkse werk in de scheepvaart is nog steeds leuk en afwisselend, maar als eenmaal iets in je hoofd zit mis je  wat en denk je .. wat als....
Sinds ik jacqueline heb ontmoet is een stille droom langzaam werkelijkheid aan het worden.

Ik ben Jacqueline, 24 jaar. Ik werk vanaf mijn 16de in het kappersvak. Eerst als kapster in een kapsalon, en later ben ik even juffie geweest op twee verschillende kappersscholen. 

Daarna ben ik bij cosmo hairstyling in DORDRECHT begonnen als Assistent manager, en had het er prima naar mijn zin. Tot dat ik werd gevraagd bij een VMBO school om weer voor de klas te staan. Ik geef in de richting Uiterlijke Verzorging theorie en praktijk lessen. Het is erg druk maar heel leuk werk. 

Tegelijk kan ik me lekker voorbereiden op onze wereldreis! Uiteindelijk hebben we de beslissing genomen. We gaan!!! 
Ik moet zeggen: als je eenmaal aan het voorbereiden bent kom je van alles tegen. Zo heb ik mijn huis verkocht om nog een jaar goed te kunnen sparen, want het belangrijkste is natuurlijk geld. We wonen nu in een etage woning, lekker goedkoop in Rotterdam- Zuid. 

groetjes RobEen zomer lang gezelligheid op MSN?

 

Niet meer vroeg opstaan voor je werk, maar heel vroeg voor de bus opstaan waar we misschien wel een dag op moeten wachten... Veel van de wereld leren met verschillende culturen en gebruiken. Geen gehaast meer zoals het in Nederland voeld. Ik hoef me niet meer druk te maken om afspraken of werktijden, maar om eten en onderdak čn dat we niet ziek worden... Het wordt een hele andere invulling van onze dagen en weken.

Liefst, jackyWil je zonder zorgen op vakantie?

Mijn motto :
One life....live it !!

Mijn Motto:
Ga je mee verdwalen ....ik weet de weg  • Nog wat Foto's van onze vakanties van 1.5 jaar samen .....

Wij zijn een beetje gek... Naast "gewoon" camperen in de Ardennen zitten we ook in Slovenie, Oostenrijk etc....doen we aan mountainbiken, wildcamperen, kayakken, klimmen etc.

 

 


De site van Rob en jacky - gek op reizen.. 
Copyright © 2003 - 2008 [rugzakreis.nl]....  - laatste wijziging : 24 augustus, 2008 .

"One Life... Live it "

Hotlinks op deze site : 

Reisverzekeringen, hypotheken,  sparen, 

Click here for the Buff Sitemultifunctionele
sjaaltjes

notarissen


Outdoor kleding sinds  1976...